De diensten van Bozek Workforce en haar partners zijn vanuit het ontstaan uitzenden, payrolling & detacheren. Door ons waardevolle netwerk en het afsluiten van de juiste partnerships, kunnen wij u de volgende diensten aanbieden:


DIENSTEN BOZEK WORKFORCE

•            Betaling salaris

•            Gebruik online software voor uw bedrijf

•            Gebruik online software voor uw medewerker

•            Loonstrook

•            Jaaropgave

•            Personeelsadministratie en dossiers

•            Opleiden en ontwikkelingsplan

•            Functioneringsgesprekken

•            Dossier opbouw

•            Premieafdracht WAO/WIA/WW/ZVW/ Sectorpremie

•            Ziekteverzuimbegeleiding

•            Loondoorbetaling bij ziekte

•            Wet en regelgeving up to date houden en informeren

•            Beoordelingsgesprekken 

UITZENDEN

 

Door geheel Nederland hebben wij uitzendkrachten werken in diverse branches.Uitzendkrachten huur je in zodat je als opdrachtgever flexibel blijft en alleen de gewerkt uren betaald.Tevens betaalt u niet bij ziekte en het uurtarief is inclusief alle looncomponenten.Voor het werven van de juiste kandidaten binnen uw branche zoekt Bozek Workforce voor u het best passende personeel!

 

PAYROLLING

 

U werft en selecteert een medewerker en wij doen de rest. Dit betekent dat wij het juridisch werkgeverschap overnemen, wij verzorgen alles, het arbeidscontract, betalen van salaris, vakantiegeld eventuele eindejaarsuitkeringen, werkgeverslasten, verzuimbeleid. Het enige wat u doet is ons de gegevens van uw medewerker sturen en wij pakken de rest op. Een van onze HR specialisten kan met u meedenken over het salaris, soort contract en hulp bij functioneringsgesprekken en andere HR zaken. Wij bieden u een eeerlijk en goed tarief!

 

DETACHEREN

 

Wij kunnen als Bozek Workforce kandidaten werven en deze kandidaten een vast contract geven en bij u te werk stellen. Voor projecten op bijvoorbeeld ICT gebied is dit heel gebruikelijk. U huurt voor vaste projecten bij ons kandidaten in.

 

HR ADVIES

 

Bozek Workforce heeft HR adviseurs beschikbaar die u kunnen helpen bij HR vraagstukken. Bijvoorbeeld over de transitie vergoedingen, werkkosten regeling, pensioenen. Bij ontslagprocedures en advies over hoe om te gaan bij verzuim.

 

EXECUTIVE SEARCH

 

Bozek Workforce biedt u Executive Seach met een grote kans van slagen door het grote netwerk wat wij hebben. Gezien deze "intensieve" vorm van werving & selectie, verzoeken wij u contact op te nemen met Aleksandra Stokkink - Bozek om uw wensen & eisen over die van ons heen te leggen zodat wij vanuit een transparante opdracht uw vacante vacature, correct en effectief kunnen invullen.

 

DUURZAAM ONDERNEMEN & DUURZAAM WONEN


 

Bozek WorkForce biedt u de mogelijkheid om inzichtelijk te krijgen hoe uw woning of bedrijfspand aangepast zou kunnen worden ten aanzien van "Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen" & "Wonen". Het wordt direct helder waar verbeterpunten realiseerbaar zijn en wat eventueel benodigde investeringen zijn.

 

Op deze wijze krijgt u een helder en transparant rapport en weet u exact wat u kunt verwachten zodat uw woongenot wordt veraangenaamd, er optimaal gebruik wordt gemaakt van mogelijke subsidies, uw woon of werkgenot verbeterd en u tevens bijdraagt aan een schoner milieu. Indien u ervoor kiest uw woning en/of pand aan te passen aan de meest gangbare milieu / isolatie eisen, profiteert u direct van een lagere energierekening en kunt u tevens ons "GREEN HOUSE" certificaat behalen om al uw relaties te laten zien dat U de stap naar een beter milieu reeds heeft gemaakt.

Indien u interesse heeft om specifieker geïnformeerd te worden verzoeken wij u contact op te nemen met Edwin Stokkink. Edwin is binnen Bozek WorkForce verantwoordelijk voor MVO / Duurzaamheid projecten. 

Bel mij terug

"Binnen 8 werkuren"

Vul hier aub uw naam en telefoonnummer in

Neem contact met ons op

BackOffice(NL): +31(0)26379 06 08

Tel: +31 6 51720420

Email: Info@bozekworkforce.nl

Website: http://bozekworkforce.nl

Adres : Drentesingel 19, 6835 HG, Arnhem

Juridische zaken: de heer B.A.M. Kolle

Terms & Conditions

Ontvang onze emailmailing

Schrijf je in voor onze emailmailing en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wij haten spam net zo erg als jij!